DESPRE BIOENERGIE

Terapia cu  bioenergie

Terapia cu  bioenergie este o procedură sigură, lipsită de durere, fără medicamente şi naturală şi poate fi folosită de oameni de toate vârstele chiar şi de copii.

Cu ajutorul  bioenergiei, terapeutul  folosește diferite tehnici pentru a lucra cu câmpul energetic în jurul corpului, fără atingere. În tipul terapiei cu bioenergie, persoana poate prezenta senzaţii de căldură, frig, furnicături, presiune, durere și chiar emoții. În timpul terapiei persoana rămâne trează şi conştientă deoarece sesiunea este condusă în cea mai mare parte așezată sau în picioare. 

În terapiile energetice, terapeutul lucrează cu câmpul energetic al persoanei. Terapeutul face acest lucru acționând ca o conductă a energiei universale și folosindu-și mâinile pentru a focaliza această energie. Este capabilă să cureţe, să încarce și să echilibreze câmpul energetic, restabilind fluxul normal de energie. Terapia  cu bioenergie acţionează asupra cauzei şi nu a efectului.

Corpul uman este dependent de gravitaţie (magnetism) şi presiunea atmosferică,  de aceea terapia cu bioenergie  ajută la o refacere rapidă.

Terapia cu bioenergie generează magnetism şi radiaţie.

Nu putem vorbi despre bioenergie fără a vorbi despre spirit, sursa energiei şi componenta eternă a fiinţei noastre. În timpul somnului nocturn spiritul ne încarcă cu energia necesară funcţionării optime organismului.

Câte şedinţe trebuie să fac?

Numărul şedinţelor de bioenergie (masaj energetic) diferă de la persoană la persoană, de la boală la boală. O serie cuprinde 10-12 şedinţe de terapie cu bioenergie. Din acest motiv, se recomandă în general ca, în urma unui program de terapie de 10-12 şedinţe, persoana să aştepte încă patru săptămâni înainte de a începe sesiuni suplimentare, dacă este necesar.

Periodic se pot face ședințe de terapie pentru o funcționare optimă a organismului.

Dacă aş spune că vindec, ar însemna că nu ţin cont de îmbătrânire sau de alţi factori agresivi din mediu. Ceea ce pot spune cu certitudine este că pot ajuta un organism să se menţină în parametri optimi de funcţionare.

 

ATENȚIE:

Informațiile furnizate în acest site sunt în scop educațional și nu trebuie interpretate ca tratament medical sau consultanță medicală.Informațiile nu sunt destinate să înlocuiască tratamente medicale ale persoanelor sau consumul de medicamente fără o consultare prealabilă cu medicul lor sau cu alt consultant medical.