DESPRE MINE

Aș vrea să mă prezint

Numele meu este Ștefan Boboc şi sunt un terapeut bioenergetician.

Mi-am descoperit acest potenţial în 1986, în urma unei nevralgii violente, când timp de o săptămână nu am putut dormi din cauza durerilor. „Nu mai ştiam ce să fac, dar acum ştiu că spiritul lucrează cu fiecare individ şi îi dă <ideile> de care are nevoie. De multe ori ne oferă o soluţie pe care o refuzăm pentru că ni se pare irealizabilă şi ne complicăm, pentru ca apoi să revenim la soluţia iniţială, care se dovedeşte cea mai bună. Atunci, de durere, eram în stare de orice nebunie. Nu mai ţin minte cum mi-a venit ideea de a fixa pe tavan un punct şi de a mă gândi că, de fapt, mi-e bine şi nu simt nicio durere. În acel moment a început, practic, să se manifeste această energie. Când inspiram, simţeam că braţele mi se ridică, când expiram rămâneau la acelaşi nivel. Mi s-a părut ciudat, pentru că nu făceam nimic. Era un fel de magnetism. Din degete şi din palme simţeam că mi se scurge un fluid. Durerea s-a acutizat la nivelul obrazului, apoi la nivel de măsea şi a dispărut. Totul a durat cam un minut“.
Primele experimente le-am făcut pe plante, apoi am continuat cu familia şi apropiaţii. Am continuat să activez în asociaţia  „Totul  pentru  sănătate , iar  în prezent am cabinetul meu.

ATENȚIE:

Informațiile furnizate în acest site sunt în scop educațional și nu trebuie interpretate ca tratament medical sau consultanță medicală.Informațiile nu sunt destinate să înlocuiască tratamente medicale ale persoanelor sau consumul de medicamente fără o consultare prealabilă cu medicul lor sau cu alt consultant medical.

Inchide